آموزش و دستور پخت آش جو کلاسیک


  • تبليغات
    موضوعات
    آمار
      آمار و اطلاعات
        امار کاربران
        افراد آنلاين : 23
        اعضاي آنلاين : 0
        جديدترين کاربران
        بازدید
        بازديد امروز : 2,199
        بازديد ديروز : 432
        بازديد کلي : 9,668,507
        آمار مطالب
        مطالب : 2787
        اطلاعات شما
        اي پي : 3.149.230.209
        مرورگر : Safari 5.1
        سيستم عامل :
        پيچ رنک سايت

        وبگذر
    تبلیغات


    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد


    فروشگاه سايت



    دستور پخت آش جو کلاسیک

    دستور پخت آش جو کلاسیک ,مواد لازم برای تزیین آش جو کلاسیک ,طرز تهیه آش جو کلاسیک


    دستور پخت آش جو کلاسیک

    دستور پخت آش جو کلاسیک ,مواد لازم برای تزیین آش جو کلاسیک ,طرز تهیه آش جو کلاسیک

    اصولا آش غذای خوشمزه ایه البته از بین آشها آش جو اگه خوب پخته بشه جزو بهترینهاست . در این مطلب دستور پخت آش جو به شکل متداول آموزش داده می شود . البته در هر منطقه ای از ایران این آش را با افزودنی های متفاوت طبخ می کنند.

     

    مواد لازم برای ۴ نفر :
    زعفران به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    پیاز بزرگ ۳ عدد
    برنج ۶۰ گرم
    سبزی آشی ۲ کیلو
    جو ۲۵۰ گرم پوست کنده شده
    حبوبات ۶۰۰ گرم ( شامل نخود ، لوبیا و عدس)
    گوشت نیم کیلو بدون استخوان
    زردچوبه

     

     

    طرز تهیه:
    گوشت را در ظرفی جدا گانه به همراه افزودنی هایی مناسب(مثل برگ بو، پوست پرتقال ،فلفل دلمه ای و …) آب پز کنید و سپس بکوبید یا رشته رشته کنید.
    ظرفی مناسب انتخاب کنید و در آن مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس پیاز های خرد شده(بهتره نگینی نباشه و کمی بلندتر خرد شده باشه)را به روغن اضافه میکنیم و در اصطلاح پیازداغ میکنیم.چند دقیقه قبل از آماده شدن پیازداغ همه حبوبات را بدون اب به پیاز داغ اضافه میکنیم و چند دقیقه ای هم میزنیم.و سپس برنج را به مواد اضافه میکنیم(بدون آب).پس از گذشت مدتی سبزی ها را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.از خرد شدن برنج نترسید خوب آشه دیگه!
    گوشت پخته شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و آب جوش را به قدری به غذا اضافه میکنیم که روی مواد را کاملا بپوشاند و حتی کمی بالاتر هم باشد.حالا زیر شعله را کم کرده و از شعله پخش کن هم استفاده میکنیم و به اش زمان میدهیم تا خوب بپزد.و در انتها کمی روغن را داغ کنید و زردچوبه و نعنا داخلش ریخته و پس از مدت کمی تفت دادن به آش اضافه کنید.
    نکات:
    ۱)حبوبات را حتما از شب قبل خیس کنید و برای آنکه نفخ آنها کاملا گرفته شود آب انها را حداقل ۳ مرتبه عوض کنید. در صورتی که فراموش کردید حبوبات را خیس کنید میتوانید آنها را در آب ریخته و پس از جوش آمدن آب آن را آبکش کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
    ۲)اگر در انتهای پخت دو قاشق آرد و مقداری زعفران را در کمی روغن داغ تفت داده و به آش اضافه کنید مزه بسیار خوبی پیدا میکند.
    ۳)سعی کنید آش خیلی شل نباشد و تا حد ممکن آب آن کشیده شود تا خوشمزه تر شود.
    ۴) اگر بتوانید مقداری قلم تهیه کنید و آن را از شب با آب بپزید و به جای آب در آش از آب قلم استفاده کنید آش شما واقعا فوق العاده میشود.
    ۵)فراموش نکنید که زمان پخت بیشتر یعنی آش خوشمزه تر.اگر وقت دارید آش را از شب قبل روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

     

     

    تزیین:
    برای تزیین میتوانید از کشک ، کشک مخلوط شده با زعفران (رنگ زرد زیبایی دارد)، ماست چکیده ، حبوبات پخته شده ، نعنا داغ به همراه زردچوبه و …. استفاده کنید.




    نويسنده : سمیرا | تاريخ : دوشنبه 30 دی 1392 | بازديد : 253 | نظرات (0)
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب
    توجه: با سلام بازديدكننده گرامي محصولات كه براي فروش است در قسمت فروشگاه سايت موجود ميباشد
    کد امنیتی رفرش
    فروشگاه سايت
    فروشگاه سايت
    لينك هاي دوستان
    خرید بک لینک