آموزش تهيه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص


  • تبليغات
    موضوعات
    آمار
      آمار و اطلاعات
        امار کاربران
        افراد آنلاين : 15
        اعضاي آنلاين : 0
        جديدترين کاربران
        بازدید
        بازديد امروز : 28,891
        بازديد ديروز : 432
        بازديد کلي : 9,695,199
        آمار مطالب
        مطالب : 2787
        اطلاعات شما
        اي پي : 18.188.23.110
        مرورگر : Safari 5.1
        سيستم عامل :
        پيچ رنک سايت

        وبگذر
    تبلیغات


    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد


    فروشگاه سايت


    آموزش تهيه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص



    آموزش تهيه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص

    آموزش تهيه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 4 ساعت
    مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه


    مواد لازم :

     ژلاتین25 گرم
     آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
     سیب زمینی (آب پز، خرد شده)1 فنجان
     هویج (بخار پز، خرد شده)1 فنجان
     نخود شیرین  450 گرم
    ذرت نصف فنجان
    سس مایونز6 قاشق سوپخوری
    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفلبه مقدار لازم
    گوجه فرنگیبرای تزئین
    گشنیز برای تزئین


    طرز  تهیه :
    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

     

    آموزش تهيه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص


    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.


    3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.




    نويسنده : سمیرا | تاريخ : شنبه 07 دی 1392 | بازديد : 445 | نظرات (0)
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب
    توجه: با سلام بازديدكننده گرامي محصولات كه براي فروش است در قسمت فروشگاه سايت موجود ميباشد
    کد امنیتی رفرش
    فروشگاه سايت
    فروشگاه سايت
    لينك هاي دوستان
    خرید بک لینک